Darksiders II: Deathinitive Edition

Darksiders II: Deathinitive Edition kép

A Nordic Games birtokában lévő Darksiders franchise második része is megkapta a maga felújított és kibővített kiadását, ez a szellemesen elnevezett Darksiders II: Deathinitive Edition. A Vigil Games alapjátékának új verziójában átdolgozták a pályákat, a környezetet és a karaktereket, finomítottak a fény- és árnyékhatásokon, valamint finomhangolták a játékmenetet és a lootrendszert. Ezenkívül a Darksiders II: Deathinitive Edition tartalmazza az összes megjelent DLC-t is (Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov's Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher's Crow Hammer, Mace Maximus, Argul's Tomb), így minden eddiginél teljesebben élhetjük át a Négy Lovas legrettegettebjének, a Halálnak a történetét. A portolást az egykori Vigil Games fejlesztőket és alapítót (David L. Adams) magába tömörítő Gunfire Games végezte.


Nintendo Switchre is érkezik a Darksiders II: Deathinitive Edition

Hír | 2019.08.06 11:19

A kiadás tartalmazza majd az összes megjelent DLC-t, hogy a Switch tulajok is teljes pompájában ismerhessék meg a négy lovas történetének második felvonását.

Darksiders - jön a remaster verzió?

Hír | 2016.07.19 09:20

A Darksiders 2: Deathinitive Edition nem csupán a Darksiders 3 felé nyithatta meg az utat, de az első felújított változatának is előkészíthette a terepet.

Darksiders 2: Deathinitive Edition - megnyitja az utat a Darksiders 3 felé

Hír | 2015.11.10 10:35

A Nordic Games jó okkal szerezte meg a Darksiders franchise jogait, nem véletlenül adják ki a Darksiders 2 felújított változatát is, a fejlesztők szerint ez csak a kezdet.

Darksiders 2: Deathinitive Edition - holnap jön PC-re, sokaknak ingyenes lesz

Hír | 2015.11.04 22:05

A felújított, feljavított Darksiders 2 konzolok mellett PC-re is megjelenik, méghozzá a holnapi nap folyamán.

Darksiders II Deathinitive Edition - PC-re is befut majd a konzolos megjelenés után

Hír | 2015.10.10 13:44

A Gunfire Games megerősítette, hogy a Deathinitive Edition nem csak a konzolosok sajátja lesz.

Darksiders II: Deathinitive Edition - itt a hivatalos megjelenési dátum

Hír | 2015.10.06 15:19

A Darksiders II: Deathinitive Edition több mint egy átlagos remaster, és örökre eldöntheti a sorozat jövőjét.

Darksiders 2: Deathinitive Edition megjelenés - kiszivárgott a dátum?

Hír | 2015.09.29 12:40

Bár a Nordic Games hivatalosan még nem jelentette be, de több áruház is listázta a Darksiders 2: Deathinitive Edition megjelenési dátumát.

Darksiders 2: Deathinitive Edition - mennyivel szebb a felújított kiadás?

Hír | 2015.06.30 11:15

A Nordic Games nemrég bejelentette, hogy jön a Darksiders 2 újrakevert kiadása és mesélt is egy kicsit a változtatásokról, de most először láthatjuk a saját szemünkkel, hogy miket fejlesztettek a játékon.

Darksiders 2 Deathinitive Edition - még idén megjelenik, már készül a folytatás

Hír | 2015.06.11 16:50

A Nordic Games bejelentéséből nemcsak az újrakevert változat megjelenési időpontját tudtuk meg, hanem a folytatással kapcsolatos terveiről is mesélt egy kicsit a stúdió.

Darksiders 2 Deathinitive Edition - megkaptuk a PS4-es változat borítóját

Hír | 2015.05.27 11:57

Egy ideje sejteni lehetett, hogy érkezik a Darksiders II felújított változata, és már csak a neve miatt is szerelmesek vagyunk belé.

DarkSiders II - jön a PS4-es felújított változat

Hír | 2015.02.14 11:37

A jelek szerint a Nordic Games idén sem tétlenkedik majd, több játékot is átköltöztetnek PlayStation 4-re. A sort a DarkSiders II nyitja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)