Deadlight: Director's Cut

Deadlight: Director's Cut kép

Ismét Randall Wayne, a szombiapokalipszis kissé paranoid túlélőjének bőrébe bújhatunk a felújított változatban, ami PC mellett a jelenlegi generációs konzolokra is látogatott. A túlélő-horrorok és az akció-platformerek elemeit ötvöző Deadlight nem csak szebb lett az eredeti kiadás óta, hanem jobb irányítást és több új animációt is kaptunk. Ráadásként pedig egy új, Survival Arena nevű játékmódban is helytállhatunk a sztori megpróbáltatásai után.

Elolvasom a tesztet

Ingyenes játékot kínál a GOG, de van egy csavar

Hír | 2021.03.20 09:50

A GOG.com hétvégi leárazásában a Deep Silver akciós játékait zsebelhetitek be, és díjmentesen lecsaphattok egy teljesen ingyenes játékra is, de ennek azért vannak feltételei.

Egy zombis platformert szerezhettek meg most ingyen

Hír | 2017.08.14 16:33

Ráadásul annak is egy extra kiadását. Ezúttal a GOG.com bőkezű, éljetek a lehetőséggel minél hamarabb!

Deadlight: Director's Cut teszt - árnyék Seattle felett

Teszt | 2016.07.29 20:27

Rendkívül egyedi megoldásai ellenére a Deadlight eredeti megjelenésekor vegyes fogadtatásban részesült, de négy évvel később, a jelenlegi generációs konzolokon még egy esélyt kap a Tequila Works zombis sztorija.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)