Deep Sky Derelicts

Deep Sky Derelicts kép

Körökre osztott RPG, kártyajáték és sci-fi kaland érdekes egyvelege a Snowhound Games játéka, amely legnagyobb erőssége a látványvilág és az egyedi harcrendszer. Sajnos a karakterek kissé unalmasak és a történetet sem sikerült túl izgalmasra megérni, de mégis egy különleges játékkal van dolga azoknak, akik belevágnak a furcsa és komor űrkalandba.

Elolvasom a tesztet

Deep Sky Derelicts teszt - az űr mélyében senki sem látja a lapjaidat

Teszt | 2018.12.08 11:10

Ebben a komor és durva sci-fi-világban játszódó, körökre osztott RPG-ben nem mások, mint a kártyapaklijaink a legerősebb fegyvereink.

Deep Sky Derelicts előzetes - a mélyűrben vagy meggazdagodsz, vagy meghalsz

Hír | 2017.12.09 20:52

Egy érdekes, képregényes megjelenítésű, körökre osztott harcra épülő játékkal jelentkezett a 1C Company, ki is próbáltuk, miről szól.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)