Def Jam: Fight for NY

Def Jam: Fight for NY kép

Készülj fel New York utcáinak kemény világára, amit az EA GAMES; és a Def Jam játékában kell bejárnod, miközben a végső csatát vívod a hip-hop underground uralmáért a Def Jam: Fight For NY-ban. A könyörtelen gengszter D-Mob kiszabadult a rendőri őrizetből és mikor hazatér, azt látja, hogy New York alvilágának harci klubját, melyet eddig a torkánál fogva tartott markában, egy brutális jövevény, Crow fenyegeti. D-Mob bandájának tagjaként a te dolgod kiállni Crow ellen, és lenyomni őt. Ha sikerrel jársz, tiéd a világ. Ha elbuksz... nos, ezt inkább ne is akard tudni. A Def Jam Fight For NY teljesen átalakított motort kapott; a játékosok több harci stílusban is bizonyíthatnak, használhatják környezetüket, és tucatnyi fegyverrel - üvegekkel, szerszámokkal, miegymással "színesíthetik" repertoárjukat. A Def Jam Fight For NY a legnagyobb sztárokat és a legmenőbb zenét kínálja játékosainak. A játék embert próbáló történet módja során a játékosok napjaink 35 legelismertebb hip-hop előadóművészével találkozhatnak, Ludacristól és Busta Rhymes-tól Lil' Kimig és Carmen Electráig. A játék zenéje is több, mint figyelemre méltó; a legfrissebb újdonságoktól az old school Def Jam számokig itt mindent megtalálsz.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)