Destiny: House of Wolves

Destiny: House of Wolves kép

A House of Wolves a Bungie MMO-FPS-ének második kiegészítője, amely új játékmódokkal, megemelt szintkorláttal, vadonatúj missziókkal és további átalakításokkal teszi színesebbé az alapjátékot. A Destiny: House of Wolves sztorijában Mara Sov királynő újra megnyitja a Reef területét a guardianok előtt, ahol Petra Venj felügyelete mellett segíthetünk elkapni Skolast, a Fallen kapitányt, és közben gatyába rázzuk az egész House of Wolves brigádot. Az előző kiegészítővel, a The Dark Below-val szemben többféle módon is fejleszthetjük a karakterünket a 34-es szintig: a nem túl acélos sztoriküldetések (1 strike, 5 misszió) mellett ott van a Prison of Elders nevezetű PvE, ahol hetente változó sorrendben, különféle típusú ellenfelek hullámaival vehetjük fel a harcot, míg a másik fontos új játékmód, a Trials of Osiris viszont már PvP móka.


Destiny: House of Wolves teszt - farkasokkal táncoló

Teszt | 2015.07.31 20:31

A House of Wolves a Bungie Destiny-jének második kiegészítője vadonatúj játékmódokkal és rengeteg újdonsággal, beleértve a megemelt szintkorlátot is. De vajon mennyi újat tud mutatni? Nézzük csak.

Destiny: House of Wolves - a terület, amit valószínűleg sosem fogsz látni élőben (videó)

Hír | 2015.05.23 14:41

A House of Wolves DLC-vel a Reefen kívül is került be új közösségi tér a Bungie lövöldéjébe, viszont a Merkúron található titkos területet csak a játék legjobbjai láthatják.

Destiny - megjelent a House of Wolves, indulhat a vadászat

Hír | 2015.05.20 12:22

Megérkezett a második kiegészítő a Bungie shooteréhez, így akiket korábban beszippantott a Destiny, most még néhány órára elmerülhetnek az egyedi sci-fi világban. A kérdés már csak az, hogy megéri-e visszatérni.

Destiny: House of Wolves - ugrálás, neon színek és sok-sok órányi tartalom (videó)

Hír | 2015.05.15 18:22

Pár nappal a Destiny House of Wolves kiegészítője előtt megérkezett a hivatalos trailer, ami az új helyszíneket, és tevékenységeket mutatja be. Jó lesz.

Destiny: House of Wolves - nem lesz új Heroic és Nightfall Strike a jövő héten

Hír | 2015.05.13 09:49

Jövő héten megérkezik a második Destiny kiegészítő, a House of Wolves, ami egy picit befolyásolni fogja a heti feladatok menetrendjét.

Destiny: House of Wolves - miért is lesz jó az új DLC? (videó)

Hír | 2015.05.08 19:53

Az elmúlt hetekben a Bungie minden erejével igyekezett bebizonyítani, hogy a Destiny House of Wolves DLC-je kötelező minden játékosnak. Most még egyszer nekifut.

Destiny: House of Wolves - ilyen Queen's Bay, könnyebb lesz a fejlesztés és jön egy új hajó

Hír | 2015.04.22 21:18

Megtudtuk, milyen lesz a Destiny új közösségi tere, a Queen's Bay, hogyan fejleszthetjük tovább felszerelésünket, és milyen újdonságokat hoz a House of Wolves DLC.

Destiny: House of Wolves - bemutatkozik a Queen's Bay (videó)

Hír | 2015.04.22 11:36

A legújabb House of Wolves teaser sok mindent elárul a Destiny következő kiegészítéséről. Növekszik a szinthatár és új fejlesztések várhatók.

Tudjátok mi hiányzik majd a Destiny House of Wolves-ból? A raid

Hír | 2015.04.14 11:56

A Bungie úgy döntött, hogy a Destiny House of Wolves kiegészítőjébe nem kell új raid, mert dolgok és érvek.

Destiny: House of Wolves megjelenés - megvan a dátum

Hír | 2015.04.13 17:40

Az Activision elemében van: ma bejelentették a Destiny House of Wolves DLC megjelenési dátumát, és jön az első trailer is.

Destiny - kiszivárgott minden a House of Wolves DLC-ről

Hír | 2015.02.04 11:19

Egy Destiny játékos rengeteg érdekességet talált a következő kiegészítővel kapcsolatban, többek között a House of Wolves megjelenésének lehetséges dátumát is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)