Destiny: The Dark Below

Destiny: The Dark Below kép

A Bungie legjobb középszerű játékának nevezett Destiny első "kiegészítője" a The Dark Below, amelynek tulajdonképpen három küldetés jelenti a lelkét. Ezekben a Hive legyőzhetetlennek tartott urát, Crotát kell legyűrnünk. A küldetések alapvetően ismerős helyszíneken zajlanak, de akad azért új terület is, ráadásul ha túlságosan hamar végeznénk vele, még mindig ott van az új raid, a Torony új NPC-je, Eris, aki szintén ellát minket némi elfoglaltsággal. Akadnak még itt új fegyverek és más nyalánkságok is az elkötelezett játékosoknak, de a The Dark Below tipikusan az a csomag, amit nem nevezhetünk kiegészítőnek, inkább DLC-nek.


Napi büntetés: egy srác egyedül, egy dobszettel nyomta le a Destiny egyik főellenségét

Hír | 2015.10.28 17:02

A Rock Band dobkészlete lett mindenki kedvenc "csináld magad kihívás"-kontrollere, most épp Crotát sikerült vele legyőzni. Bezzeg amikor még kormánnyal Quake-eztünk...

Destiny: The Dark Below teszt - a tartalom a hatalom

Teszt | 2015.02.07 13:21

A Destiny első kiegészítője példaértékű. Már ha valaki azt akarja tudni, hogyan nem szabad kiegészítőt csinálni egy játékhoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)