Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut kép

A Deus Ex azon kevés sorozatok közé tartozik, melyeknek sikerült hosszú év kihagyás után újra valami elképesztővel előállnia. A Deus Ex: Human Revolution bizony kiemelkedően jó lett, a Square Enix pedig eleinte azt tervezte, hogy a Wii U tulajdonosoknak a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut formájában hozza el az élményt. Aztán meggondolta magát, és az alapjátékot, valamint a The Missing Link kiegészítőt tartalmazó kiadást PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is kiadta. És milyen jól tette.


Az Xbox One visszafelé kompatibilitása már többlemezes címekkel is működik

Hír | 2016.05.14 21:20

A Microsoft megküzdött a feladattal, és megoldotta, hogy többlemezes Xbox 360 címeket is lejátsszon az Xbox One. Már meg is van az első ilyen játék.

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut teszt - nem kell kiborgulni

Teszt | 2013.11.07 20:00

Adam Jensen felturbózva, avagy milyen a Deus Ex, ha a „rendező vágja”?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)