Devil May Cry: HD Collection

Devil May Cry: HD Collection kép

Dante, a Capcom hírhedt démonvadásza visszatért, a PS3 és XBOX360 tulajdonosok nagy örömére, ezúttal az első három részt összefoglaló gyűjteményben, ami a Silent Hill és a Resident Evil sorozat nagy felbontású változataihoz hasonlóan tökéletes képminőséggel kerül a klasszikus akcióra vágyó játékosok elé Devil May Cry: HD Collection néven. A magas felbontásnak köszönhetően az újgenerációs konzolok tulajdonosai is hibátlanul élvezhetik Dante, a nagyszájú kardforgató és piszolyhős pörgős csatáit, vicces beszólásait, ami mindig is a sorozat erőssége volt. A változatlanul hagyott játékmenet nem okoz csalódást az újonnan bekapcsolódóknak sem, hiszen könnyed irányítása és magával ragadó, animébe illő története beszippantja az akció-kaland játékok szerelmeseit. A Devil May Cry: HD Collection tehát egy szépen fölkonvertált gyűjtemény a nosztalgiázni kívánó gamerek és hardcore DMC-fanok számára.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)