Diablo III: Rise of the Necromancer

Diablo III: Rise of the Necromancer kép

A Diablo III új kiegészítője, vagyis a Rise of the Necromancer nem tartalmaz új fejezeteket és területeket, viszont felkínál egy új játszható kasztot, a második részből ismerős nekromantát. A hullaidéző egyedül és csapatban is brutális erőt képvisel, igazán élvezetes az irányítása. Képességei az elhullott ellenfelek "újrahasznosítására" koncentrálnak, de a csontváz és élőhalott seregeink mellett akár egy hatalmas gólemet is csatába hívhatunk, aki szintén a mi oldalunkon száll majd harcba a pokol teremtményei ellen.

Elolvasom a tesztet

Diablo III - az új patch a Necromancerekre van a legnagyobb hatással

Hír | 2017.08.17 13:30

A Blizzard elképesztő mennyiségű javítást és változtatást pakolt bele a Diablo III legújabb frissítésébe, a 2.6.1-es update többek között a kasztoknak tartogat némi buffot.

Diablo III: Rise of the Necromancer teszt - halottakkal táncolók

Teszt | 2017.07.29 19:50

A Diablo III új kiegészítője visszahozta a második rész egyik legkedveltebb karakterét, mi pedig azonnal csatába indultunk Rathma papját irányítva.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)