Diablo III: Ultimate Evil Edition

Diablo III: Ultimate Evil Edition kép

Az Ördög tiszteletét teszi az új generációs konzolokon is, a Playstation 4 és Xbox One tulajok nagy örömére. A Blizzard kiadta a Diablo III: Ultimate Evil Edition-t, amely az alapjátékon túl tartalmazza az eddig csak PC-re megjelent Reaper of Souls kiegészítőt is. PLayStation 4-en alapból, míg Xbox One-on egy frissítésnek köszönhetően 1080p-ben élvezhetjük a pokol lényeinek kaszabolását. A Diablo III: Ultimate Evil Edition elérhető PlayStation 3-on és Xbox 360-on is, hiszen az előző generációs konzolok tulajdonosai csak így szerezhetik be a Reaper of Souls nyújtotta tartalmakat.


Diablo III: Ultimate Evil Edition - Xbox One-ra is jön?

Hír | 2014.03.24 20:00

A Blizzard bejelentette, hogy dolgozik a Diablo III: Ultimate Evil Edition Xbox One-os változatán is, de nem rajta múlik, hogy végül megjelenhet-e.

BlizzCon 2013 - Diablo III: Ultimate Evil Edition bejelentve

Hír | 2013.11.09 08:00

2014-ben jön a Reaper of Souls, a Diablo III első kiegészítője, amit egy különleges kiadásban is megvásárolhatunk majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)