Dishonored: The Brigmore Witches

Dishonored: The Brigmore Witches kép

A The Brigmore Witches az Arkane Studios méltán népszerű Dishonored játékának legutolsó kiegészítője, amely a The Knife of Dunwall című letölthető tartalom eseményei után játszódik. A történetben tovább követjük Corvo legnagyobb ellenfele, Daud útját és a bérgyilkost irányítva meg kell akadályoznunk egy rituálét, ami Daud végét jelentené, egyúttal pedig megválaszol több kérdést is, amit az alapjáték nyitva hagyott. A Dishonored: The Brigmore Witches kizárólag PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg.


Komolyak a Dishonored Brigmore Witches DLC öcsijei

Hír | 2013.07.29 15:20

Kiszivárogtak a Dishonored legújabb DLC-jének, a Brigmore Witchesnek az Xbox-os achievementjei. Vigyázat, komolyabb spoilerek.

Dishonored - augusztusban jönnek a Brigmore-i boszorkányok

Hír | 2013.07.16 20:53

Az Arkane Studios ejtett néhány szót a Dishonored legújabb, egyben utolsó letölthető tartalmáról. Fincsi lesz.

Dishonored Brigmore Witches DLC - holnap leleplezés

Hír | 2013.07.15 21:40

A Dishonored legújabb DLC-jéről, a Brigmore Witchesről holnap, azaz kedden rántja le a leplet az Arkane Studios.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)