Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes kép

A Skylanders sikerén felbuzdulva a Disney megalkotta a Disney Infinity-t, amelyben a Pixar animációs filmjeinek karakterei kapták a főszerepet, de sok más a kiadó birtokában lévő szereplő is a csomag részét képezte. A Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes esetében ugyanez a helyzet, csak éppen a Marvel hőseivel (beleértve a Galaxis őrzőit és Pókembert is) teremthetjük meg saját világunkat, fejleszthetjük őket és új képességeket oldhatunk fel náluk. A Starter Packban három bosszúálló, Vasember, Thor és Fekete özvegy fért be és jár hozzá a 4-5 óra alatt teljesíthető kampányt nyújtó Play Set is, amelyben Loki jégóriásait kell visszavernünk Manhattan városában. Az igazi élményt viszont valójában nem ez, hanem a tartalomkreáló rendszer, a Toy Boy szolgáltatja, amelyben a rendelkezésünkre álló különböző elemekből szabadon alkothatunk bármit.


Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes teszt - Pókember a Bosszúállók között

Teszt | 2014.12.08 18:48

Immáron a Marvel hőseit is felhasználhatjuk arra, hogy megépítsük a saját világunkat a Disney játékbirodalmában, de a Disney Infinity 2.0 ennél sokkal többet is tud.

E3 2014 - Disney Infinity 2.0 Pókember Play Set bejelentés és trailer

Hír | 2014.06.10 23:57

A Disney Infinity 2.0 csak a Marvel hősökről fog szólni, és ha a Bosszúállók csapatába nem is fért be, ebből a játékból Pókember sem hiányozhat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)