Disney Infinity

Disney Infinity kép

A Disney Interactive megirigyelte a Skylanders-sorozat elképesztő sikereit és megalkotta a saját gyűjthető figurákkal operáló címét, továbbgondolva az alapötletet. A Disney Infinity játékmenetében összefuthatunk a Walt Disney és a Pixar stúdiók szinte összes kedvelt karakterével, akár 40 ismert és szeretett mesehős figuráját is összegyűjthetjük kezdetben, de a későbbiek folyamán további karakterek is elérhetővé válnak majd. A figurák kiköpött másai az eredeti mesehősöknek és a történetük is ugyanaz, ám a virtuális Toy Box keretein belül történetvezette kalandban fejtőrökkel és az összes ismert Disney helyszínre ellátogathatunk kalandozásaink során. A Toy Box koncepcióját úgy kell elképzelnünk, mint egy saját ízlésünk szerint berendezett univerzumot, ahol magunk szabhatjuk meg, hogy mely hősök, járművek, tárgyak és kiegészítők kaphatnak helyet a saját bejáratú világunkban. Eredményeinket aztán megoszthatjuk barátainkkal offline és online egyaránt. A Disney Infintiy PC, PS3, X360, Wii, Wii U és 3DS platformokon hódít, de később mobilkészülékeken is beszerezhető lesz.


Disney Infinity - játszhatatlanná válik a PC-s és a mobilos változat

Hír | 2016.07.30 20:42

A Disney Infinity sorozat törlése egyben azt is jelenti, hogy a már megjelent változatok szervereit is lelövik a készítők, amik elég komolyan érintik azokat, akik nem konzolon játszottak az Avalanche játékaival.

Disney Infinity 3.0 - Star Wars és Bosszúállók játék egyben

Hír | 2015.05.05 19:45

A DmC: Devil May Cry, a Sleeping Dogs és a LittleBigPlanet 3 fejlesztőinek bevonásával készül a Disney Infinity 3.0, melyben két Star Wars kampányt is végigjátszhatunk.

Disney Infinity - leépítés után jöhetnek a Marvel és Star Wars figurák?

Hír | 2014.02.04 12:15

Hiába sikeres a Disney Infinity, a fejlesztőstúdió létszámának csökkentése elkerülhetetlen. De legalább jöhetnek a Star Wars és Marvel figurák, sőt, a második részről is pletykálnak.

Disney Infinity - világokat teremtünk

Hír | 2013.06.27 17:30

A Skylanders-franchise nemeziseként számon tartott Disney Infinity új előzetesében a Toy Box mód kapta a főszerepet, amellyel szabadon szárnyalhat a fantáziánk.

E3 2013 - Disney Infinity interjú a készítőkkel

Hír | 2013.06.14 00:48

Már sokat beszéltünk a Disney legújabb nagy dobásáról, az Infinity-ről, de a játék működése eddig még rejtély volt. A fejlesztők most mindent elmagyaráznak.

Disney Infinity - nyár végére csúszik a premier

Hír | 2013.03.14 18:00

A Skylanders-sorozat legnagyobb ellenfelének szánt Disney Infinity még egy darabig elkerüli a boltok polcait.

Disney Infinity - a DLC-k lemezeken lesznek

Hír | 2013.01.25 13:42

Jelentős, ugyanakkor elkerülhetetlen kockázatot vállalnak a Disney Infinity fejlesztői.

Disney Infinity - Mesehősök a saját virtuális világodban

Hír | 2013.01.16 14:24

Nem titkoltan a Disney és a Pixar azért egyesítették erőiket és alkották meg a Disney Infinity projektet, hogy megismételhessék a Skylanders sikereit és elnyerjék a fiatal korosztály rokonszenvét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)