Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II kép

A sikeres és kritikailag is elismert, izometrikus nézetű, körökre osztott szerepjáték, a Divinity: Original Sin folytatódik a Divinity: Original Sin 2 képében, amelynél a fejlesztést végző Larian Studios megtartott minden az elődben már bevált elemet és hasznos újdonságokkal egészítette ki őket. A történetben több generációval az első rész eseményei után járunk, amikor is Alexander püspök a birodalom ellenfeleinek titulálja a varázslókat és üldöztetni kezdi őket. A menekülők között van főhősünk is, akit a játék elején a saját szájízünk szerint az eddigieknél sokkalta részletesebben hozhatunk létre, a megadott háttértörténetnek pedig később következményei lesznek. Az Original Sin 2 az egyjátékos kampány mellett tartalmaz kooperatív és kompetitív multiplayert is, ráadásul kontrollerrel osztott képernyős módban is játszhatjuk. A folytatás újdonságai között köszönthetjük többek között a fedezékrendszert, a képességek mixelését, a megújult dialógus rendszert és a fejlettebb modtámogatást is, de ez csak néhány példa a számos lehetőségre.

Elolvasom a tesztet

Teljes szinkront kap a Divinitiy: Original Sin 2

Hír | 2017.08.28 13:37

Ez egy olyan fejlesztői ígéretszegés, ami miatt nem igazán tudunk haragudni.

Divinity: Original Sin 2 megjelenés - ősszel érkezik a teljes változat

Hír | 2017.05.24 21:01

A legtürelmetlenebbek akár már most végigjátszhatják az első fejezetet, de a játék néhány hónap múlva kilép az early access programból.

Divinity: Original Sin 2 - bemutatkozik két új, izgalmas képességfa

Hír | 2017.03.30 13:49

Szeretnél csata közben lényeket idézni, akiket erővel ruházhatsz fel? Legszívesebben szárnyat növesztenél, hogy átrepülj az akadályokon? A Divinity: Original Sin 2 új trailere alapján ezt is megteheted!

Divinity: Original Sin 2 - erre számíthatunk a korai hozzáférés alatt

Hír | 2016.09.29 15:02

A játék nem kap több sztori tartalmat a megjelenésig, viszont rengeteg új funkció és egy új játékmód is jön még az Early Access alatt.

Divinity: Original Sin 2 – ezt tartalmazza az Early Access verzió

Hír | 2016.09.16 07:50

A Divinity: Original Sin 2 megtartotta az eredeti verzió klasszikus elemeit, de teljesen új élményt fog nyújtani a játék a következő generációs Divinity motorral.

Szeptemberben már ki is próbálhatjuk a Divitiny: Original Sin 2-t

Hír | 2016.08.22 19:48

Bár a végleges megjelenés ideje továbbra is csak a Larian saját magának kitűzött, titokban tartott céljaként létezik, a Divinity: Original Sin 2 újdonságait már most ősszel kipróbálhatjuk.

Divinity: Original Sin 2 - teljesült az összes Kickstarter cél

Hír | 2015.10.01 09:20

A Divinity: Original Sin 2 kimaxolta az össze kitűzött célját a Kickstarteren, hatalmas siker lett a közösségi kalapozás.

Divinity: Original Sin 2 - az egyik karaktert a CD Projekt tervezi

Hír | 2015.09.20 14:45

Tízezer dollárral támogatta a Divinity: Original Sin 2 kampányát a CD Projekt, és ennek megfelelően ők tervezhetik a játék egyik karakterét.

Divinity: Original Sin 2 - megvan az egymillió dollár, még jobb lesz a játék

Hír | 2015.08.31 17:28

Máris a duplájánál jár az az összeg, ami a Divinity: Original Sin II megvalósításához kellett, pedig a kampány még csak öt napja tart.

Divinity: Original Sin 2 előzetes - ki a barát, és ki az ellenség?

Hír | 2015.08.27 12:40

Fél nap alatt elérte célját a Divinity: Original Sin 2 kickstarteres kampánya, vagyis már biztosan elkészül a folytatás. A Larian csapata sok infót elárult a játékról; összeszedtünk mindent, amit tudnotok kell.

Divinity: Original Sin 2 - elindult a Kickstarter kampány, íme az első részletek

Hír | 2015.08.26 16:34

Négyfős kompetitív és kooperatív többjátékos móddal és számos más újítással jön a Divinity: Original Sin II - már ha összegyűlik rá a pénz.

Divinity: Original Sin II - hamarosan Kickstarteren a folytatás

Hír | 2015.08.12 15:39

Ahogy az várható volt, jön a Divinity: Original Sin II, amit a fejlesztők ismét a közösség segítségében bízva szeretnének megvalósítani. Tippelhettek, hány óra alatt lesz meg a kellő összeg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)