DmC: Devil May Cry Definitive Edition

DmC: Devil May Cry Definitive Edition kép

A DmC: Devil May Cry Definitive Edition a 2013-ban megjelent Devil May Cry játék újgenerációs konzolokra való felturbósított változata. A Definitive Edition 1080p-ben 60 fpssel fut, tartalmazza az összes megjelent DLC-t és új funkciókat (többek között a Vergilt játszhatóvá tevő Vergil's Bloody Palace módot) meg skineket is hoz, továbbá új módokat is kapunk. Ezekből az egyik a Turbó mód, amiben a játékélményt pörgethetjük fel, hogy még észveszejtőbb legyen a tempó. A másik új mód a Hardcore nevet viseli, amiben az ellenségeink lesznek sokkal szívósabbak, így nehezítve ezzel a dolgunkat. Tökéletes választás mindazoknak, akiknek kimaradt az alapjáték vagy szebben, bővített formában újráznának.


DmC: Devil May Cry Definitive Edition teszt - Dante kisimult

Teszt | 2015.04.04 11:34

Az újracastingolt Dante már az újgenerációs konzolokon is megríkatja a démonokat, de jobb lesz nekünk ettől?

DmC: Devil May Cry Definitive Edition - itt a launch trailer és egy kis meglepi

Hír | 2015.03.11 13:32

A Capcom bemutatta a DmC: Devil May Cry Definitive Edition utolsó trailerét és elrejtett a végén egy apróságot is a következő projektjükkel kapcsolatban.

DmC: Devil May Cry Definitive Edition - már az első fél óra is durva (videó)

Hír | 2015.03.11 07:05

Tegnap jelent meg a DmC: Devil May Cry Definitive Edition, és ha még nem döntöttétek el, érdemes-e beszerezni, talán ez a videó segíthet.

DmC Definitive Edition - ilyen lesz Turbo módban

Hír | 2015.02.19 08:59

Aki nem találta elég pörgősnek a DmC: Devil May Cry játékmenetét, az az új Turbo móddal gyorsíthat rajta. Most 60 FPS-ben nézhetitek meg a különbséget.

DmC Definitive Edition - videón a Vergil's Bloody Palace

Hír | 2015.02.10 16:04

A DmC: Devil May Cry Definitive Edition egyik új játékmódja a Vergil's Bloody Palace, melyben Vergillel kell 60 szinten átküzdeni magunkat. Ez sem lesz könnyű.

DmC: Devil May Cry: Definitive Edition - kaszabolás 60 fps-sel

Hír | 2015.01.22 20:42

Megjött az első játékmenet videó a DmC: Devil May Cry felújított változatából, amit akár 1080p-ben, 60 fps-sel is megnézhettek. Érdemes, akkor is, ha még nem várjátok a játékot.

DmC: Definitive Edition megjelenés - szerinted március 17-én jön? Gondold újra

Hír | 2015.01.14 11:58

A Capcom bejelentette, hogy megváltoztatták a DmC: Definitive Edition megjelenés dátumát. De most kivételesen örülünk. Két dolognak is.

DmC: Definitive Edition - pofás lesz a HD kiadás (képek)

Hír | 2015.01.13 13:51

A Devil May Cry széria legutóbbi része a jelenlegi generációs konzolokra is elhozza az ördögöt és teszi mindezt jócskán feltekert grafikával. Van képünk hozzá.

DmC: Definitive Edition - az ördög PS4-en és Xbox One-on is sírni fog

Hír | 2014.12.15 17:30

A Ninja Theory-s srácok a mai nap megörvendeztettek minket egy bejelentéssel, a Devil May Cry sorozat legutóbbi része érkezik az újgenerációs konzolokra!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)