Doctor Who: The Eternity Clock

Doctor Who: The Eternity Clock kép

A Supermassive Games nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy a BBC 1963-ban indult, rekord mennyiségű epizódot magának tudható sorozatát kedvenc platformunkra adaptálja. A Doctor Who (magyar földeken Ki vagy, Doki?) nem csupán emlékeinkben vívott ki magának előkelő helyezést, ámbátor bekerült a Guiness rekordok könyvébe is, mint a leghosszabb ideje futó és legsikeresebb sci-fi sorozat. A Supermassive Games első és legfontosabb szerepe hát a rekorder időutazó Doktor kalandjainak minőségi átirata, ezt a célt szolgálja a Doctor Who: The Eternity Clock cím. A készítők rendkívül fontosnak tartják a játék sztoriját és a kedvezőbb fogadtatás, valamint végeredmény érdekében a filmszereplők kölcsönzik arcukat és orgánumukat a The Eternity Clock hasonszőrű karaktereinek. A Doktor és River Song természetesen a Földet próbálja menteni, de az időutazás bonyolult jószág: ha nem engedelmességgel és tisztelettel bánsz vele, bizony a tenyeredbe harap. Bárminemű csekély változtatás eredménye számtalan lehetséges és nem várt következményekkel járhat, amelyek hatása akár rossz befolyással is lehet egészségi állapotunkra.


Áprilisra csúszik a Doctor Who: The Eternity Clock

Hír | 2012.03.22 09:16

A Supermassive Games márciusra ígért adaptációja ismeretlen okokból kifolyólag egészen április magasságáig tolódik.

A legelső Doctor Who: The Eternity Clock kedvcsináló

Hír | 2012.01.22 15:26

Befutott kedvenc Dokink játékba oltott ténykedésének legelső morzsája, melyre mint éhes időutazó-csorda vetjük rá magunkat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)