Don't Starve

Don't Starve kép

Képzeljük el, hogy egy ismeretlen pusztán ébredünk fel mindenféle felszerelés élelem és víz nélkül. Ahogy körülnézünk, elszáradt bokrokat, fákat és csalogató fűcsomókat találunk, amíg a szem ellát. Néhány órán belül sötét lesz, szóval a vadak hamarosan nekikezdenek éjszakai portyáikhoz. Mit teszünk? A válasz az, hogy túlélünk! :) A Don't Starve ugyan még csak béta verzióban érhető el, máris sokak szívébe belopta magát. Ahogy az elején írtam, a játék úgy kezdődik, hogy minden nélkül felébredsz egy véletlenszerűen generált területen. A hely nyersanyagait felveheted, némelyiket meg is eheted (például magvakat, epret, finom puha husit), némelyiket pedig fel lehet használni szerszámok, vagy más tárgyak elkészítésére. A későbbiek során még tudományos gépeket is építhetünk, melyekkel újabb tárgyak elkészítésének a receptjeit szerezhetjük be. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy éjszaka mindig tábortűz közelébe legyünk (amit persze mi rakhatunk), különben megesznek minket a vadállatok. Ahogy egyre tovább maradunk életben, egyre több dologra jövünk rá és egyre több újdonsággal fogunk találkozni. A játék tehát egyelőre béta verzióban van és várhatóan jövő év márciusában jelenik meg a teljes. Amit még fontos megjegyezni, hogy kizárólag PC-n lesz elérhető, ám lehetőség nyílik böngészőből is futtatni a normál letölthető verzió mellett.


Don’t Starve Together - PS4-re osztott képernyővel érkezik

Hír | 2015.12.07 07:16

Ha szeretnél a haveroddal nem éhenhalni, akkor a Don't Starve Together PS4 verziója lehet a legjobb módja ennek.

Don't Starve - még nincs kész, de megvásárolható a Shipwrecked DLC (videó)

Hír | 2015.12.03 10:04

A Klei már a megjelenés előtt megvásárolhatóvá tette a Don't Starve legújabb DLC-jét, hogy a rajongók visszajelzései alapján csiszolhassanak még a Shipwrecked című kiegészítőn.

Don't Starve: Shipwrecked - hamarosan hajótöröttként próbálhatunk túlélni

Hír | 2015.11.19 14:58

Újabb emberpróbáló kalandok várnak a Don't Starve lelkes túlélőire, hiszen nemsokára megjelenik az új kiegészítő, a beszédes nevű Shipwrecked.

A játékokban is működik a Placebo-hatás

Hír | 2015.10.12 07:12

Nem túl megnyugtató annak a kutatásnak az eredménye, amiben a Don't Starve segítségével bebizonyították, hogy gyakran teljesen fiktív tényezők is befolyásolhatják, mennyire élvezünk egy játékot.

Don't Starve - hamarosan Xbox One-on is éhezhetünk

Hír | 2015.06.26 11:42

Jó hírünk van a Don't Starve rajongóknak, aki esetleg Xbox One-on szeretnének játszani kedvencükkel. Megtehetik.

Don't Starve Together - jövő héttől bárki együtt éhezhet

Hír | 2014.12.12 08:36

Jelenleg csak keveseknek adatik meg, hogy kipróbálják a többjátékos Don't Starve-ot, de ez a jövő héten változni fog. Készítsétek az aprót.

Don't Starve: Giant Edition bejelentés - a legnagyobb kiadás, a legkisebb platfomra

Hír | 2014.06.07 08:00

Régóta vártuk, most már hivatalos: a Don't Starve egy újabb platformot hódít meg!

Don't Starve: Reign of Giants DLC - óriások nyomában

Hír | 2014.04.03 13:44

A világ egyik legaljasabb túlélőjátéka megkapta első kiegészítőjét, amely a nehézségi szint mellett a vérnyomásunkat is megemeli.

PlayStation Store - Don't Starve ingyen

Hír | 2014.01.09 09:20

A Sony frissítette a PS virtuális üzletének európai végét, benne GTA csomagokkal és ingyenes Don't Starve verzióval.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)