Doom

Doom kép

Az id Software folytatja a legendás Doom sorozatot az egyszerűen csak Doom névre hallgató epizóddal (eredetileg Doom 4), amely igazából nem folytatás, hanem az eredeti játék újragondolása. A Doom a Marson játszódik, ahol az UAC Corporation felfedezett néhány mesterséges jelet, amik démonokat idéznek meg a pokolból. Persze a hangsúly nem az FPS történetén, hanem azon a harcrendszeren van, amit az id Software csak úgy jellemzett, hogy "badass démonok, batár nagy fegyverek és folyamatos mozgás", persze a lehetőségeink száma ennél jóval több. Különböző fegyverek (például egy láncfűrész), változatos közelharci kivégzések és aprólékosan megtervezett, stílusos pályák gondoskodnak a klasszikus Doom élményről, míg az id Tech 6 grafikus motor tesz arról, hogy ámokfutásunk kellően látványos és véres legyen. A Doom többjátékos módja is sok újdonságot tartogat a játékosok számára, hiszen visszatérnek benne a kampány új funkciói és különleges buffokkal varázsolja minden eddiginél izgalmasabbá a multiplayert. Ha még ez sem nyújtana elég szórakozást, akkor a Doom pályatervező eszköze és a közösség által gyártott tartalmak gyűjtőhelye, a SnapMap biztosan jó szolgálatot tesz, amivel kedvünkre hozhatunk létre új térképeket és játékmódokat.

Elolvasom a tesztet

Doom 4 - Az író már megvan

Hír | 2009.01.15 15:12

Kiderült, ki lesz a Doom 4 sztorifelelőse. A misztikus úriember eddig leginkább regényeket írt.

Doom 4: Carmack komoly multit ígér

Hír | 2008.08.01 16:52

John Carmack elmondása szerint az id Software nagyon komoly energiát fektet a Doom 4 multiplayer módjába.

Várva várt játékok az E3-on

Hír | 2008.06.27 18:29

Az E3-on bemutatásra kerülő játékok listáját áttúrva feltűnik pár név, melyet bizonyára sokan várnak nyálcsorgatva.

Id Software: búcsú az ESA-tól

Hír | 2008.05.24 10:32

Sok más fontos játékipari szereplő után az id Software is úgy döntött, nem kér többet az ESA-ból.

Doom 4 bejelentés

Hír | 2008.05.07 20:05

Az id Software bejelentette, hogy a mai napon nekiláttak legendás sorozatuk negyedik epizódjának elkészítéséhez.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)