Doom 3: Resurrection of Evil

Doom 3: Resurrection of Evil kép

Hallotta már valaki ezt a nevet? Doom... mintha ismerős lenne valahonnan :) Node, több komolyságot, hisz az évtized FPS-éről van szó. Jobbanmondva annak következő darabjáról, hisz a méltán nagy sikereket bezsebelt Doom III-hoz kiegészítőt készítenek az id-s arcok. Természetesen a grafikára nem lehet panasz, sőt pozitívumnak említhetjük, hogy vége szakad a folyamatos "szürkefal-csővezeték" pályaszerkezetnek is, hisz ezúttal a pályaszerkesztők szabad utat engedhettek fantáziájuknak. Úgy legyen!


Lenyűgözően néz ki a Doom 3 legparább jelenete 2022-es grafikával

Hír | 2022.07.10 18:21

Ugye senki nem gondolta, hogy pont az FPS-legenda harmadik része ússza meg az Unreal Engine 5-öt?

Szórakoztatóan abszurd, ahogy a Windows 98 küzd a Doom 3-mal

Hír | 2018.08.25 16:23

Szinte csodával határos, hogy egyáltalán elindult a gépen a játék. De elindul. Mondjuk rá.

A hackerek azon dolgoznak, hogy minden Doom részt Switchre vigyenek

Hír | 2018.02.26 14:18

Lassan a felnőtté avatási ceremónia digitális megfelelője lesz az, amikor egy új készülékre ráhackkelik a Doomot. A Nintendo Switch is átesett ezen.

Utoljára rémisztget a DOOM 3: BFG Edition

Hír | 2012.10.17 11:06

Megérkezett a Doom 3: BFG Edition legutolsó előzetese, amely előrevetíti a játék megjelenését. és kedvcsinálóval szolgál a feltupírozott klasszikusból.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)