Drawn to Death

Drawn to Death kép

David Jaffe, aki olyan játékokat tett le az asztalra, mint a God of War első és második része, vagy a Twisted Metal, három év után visszatér, hogy elhozza ezt az elképesztően őrült és pörgős, taktikai multiplayer TPS-t, a Drawn to Death-et. A játék egy iskolában unatkozó tinédzser jegyzetfüzetében játszódik. Erre az eszeveszett hangulatra jócskán rátesz a projekt vizualitása, hiszen a pályák és a karakterek is kézzel vannak megrajzolva. A Drawn to Deathben négy játékos küzdhet egymás ellen egy arénaszerű zárt területen, egyedi stílusvilágban.


Drawn to Death - nem sokára bezárnak a szerverek

Hír | 2018.09.26 20:24

A God of War atyjának stúdiója már megszűnt, és hónapokon belül a játék online funkcióinak is búcsút mondhatunk.

Drawn to Death megjelenés - ingyen kapod, ha PS Plus előfizető vagy

Hír | 2017.03.16 07:17

David Jaffe régóta várt firkás lövöldéjét díjmentesen zsákolhatják be a PlayStation Plus család tagjai.

PlayStation Experience - zseniálisnak tűnik a God of War atyjának legújabb játéka, a Drawn to Death

Hír | 2014.12.06 22:30

Végre bemutatkozott David Jaffe, a God of War sorozatról ismert fejlesztőzseni legújabb játéka, a Drawn to Death. Ilyet még biztosan nem láttatok.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)