Dreamkiller

Dreamkiller kép

A csehországi Mindware Studios (Painkiller: Overdose) közreműködésével felfedezzük a pszichológiai kezelésre szoruló betegek szürkeállományát és megszabadítjuk lelküket a démonoktól. Érdekesen hangzik a nemrégiben bejelentett Dreamkiller, melyben Alice Drake pszichológussal vérfürdőt rendezhetünk pácienseink álomvilágában. A doktornő különleges adottságának köszönhetően beléphetünk betegeink elméjébe és megküzdhetünk a tudatalattijukban lakozó ellenségekkel. Brutális fegyverekkel és természetfeletti képességekkel irthatjuk a szerencsétlenek elméjében fészkelő démonokat. Minél mélyebbre hatolunk álmainkban, annál közelebb kerülünk félelmeik kiváltó - legtöbb esetben bizarr - okához. Összesen tizenkét változatos pályán lövöldözhetjük keresztül magunkat, miközben alapvető félelmeinket megtestesítő ellenségekkel találkozunk minden szegletben.


Dreamkiller - Alice trailer

Hír | 2009.10.13 18:38

A mai naptól PC-nken elutazhatunk Alice álmába, ha akarunk.

Dreamkiller - Teaser trailer

Hír | 2009.09.01 11:43

A képek után mozgás közben is megtekinthető a Dreamkiller.

Dreamkiller bejelentés - Bizarr FPS a tudatalattinkban

Hír | 2009.06.30 20:47

Pszichológiai kezelésre szoruló páciensek elméjében lövöldözünk a Mindware Studios bizarr FPS alkotásában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)