Dungeon Keeper Online

Dungeon Keeper Online kép

Miután a NetDragon és az Electronic Arts megállapodást kötött, megszületett egy új project, mely a Dungeon Keeper Online elnevezést kapta. Innen persze nem nehéz rájönni, hogy egy új MMORPG-vel állunk szemben. Úgy látszik, hogy az online játékok világát éljük, s egyre több nagy név fejleszt játékot az internetes közönség számára. (Star Wars: Old Republic, LotR: War in the North, Warhammer Online stb.) A fejlesztők engedélyt kaptak, hogy felhasználhatnak mindent a régi részekből, így megtartják a klasszikus karaktereket, úgy mint Horny-t, és Iron Maident, de a NetDragon néhány új karaktert is készített. Csuklyás bérgyilkosok, szellemkalózok, elfek egy egyiptomi Anubis szörny és mammutokon közlekedő sámánok, csakhogy a legérdekesebbeket említsük. Habár a játékmenetről még nem sokat tudunk, a fejlesztők mindenképpen szeretnének a földalatti hangulatra építeni, de szóbeszéd tartja egy sivatagi arénáról is. A játékosok küzdhetnek, gyűjthetnek ebben a színes, lüktető világban, s gonosz hadúr bőrébe bújva építhetik ki földalatti birodalmukat. Sajnos screenshotok még nincsenek, de néhány artwork már elérhető. Megjelenés várhatóan 2010 vége.


Dungeon Keeper Online bejelentés!

Hír | 2008.12.01 14:52

Hölgyeim és uraim, úgy vélem, megvan a nap, s talán a hét szenzációja. MMORPG készül Kínában a Dungeon Keeper alapján.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)