Dungeon Siege 3

Dungeon Siege 3 kép

A Gas Powered Games 2002-ben megjelent hack'n'slash fantasy szerepjátéka, a Dungeon Siege igazi sikertörténet volt, ám a sorozat hírnevét sajnos komolyan megtépázta a gyengére sikeredett In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale című mozifilm. A játék megmentőjének remélt Dungeon Siege 3 elkészítésére a mások műveinek folytatásában igen tehetséges Obsidian Entertainment kapott lehetőséget a kiadó Square Enix-től, de a fejlesztők között ott ül a Dungeon Siege világának kiváló ismerője, a korábbi részek megszületésénél bábáskodó Chris Taylor is. A nagy elődökhöz méltóan igényes történet szerint Ehb királyságában felborult a kényes hatalmi egyensúly, az ország látszólag megállíthatatlanul rohan a pusztulás felé, és csak egy hős farmer (vajon ki lehet az...?) képes megmenteni... A jól megkomponált sztori persze mit sem érne a továbbfejlesztett szerepjáték-elemek nélkül: a játéktér érzékenyen reagál majd a döntéseinkre, így egy végigjátszás során sok minden rejtve maradhat, könnyedén átszabhatjuk a hősök kinézetét, és utunk során más-más stratégiát igénylő kasztokkal találkozhatunk. A nagy BioWare RPG-khez hasonlóan nagy hangsúlyt kap a kifinomult és részletes párbeszédrendszer, ám attól még, hogy hősünk beszédesebb lett, továbbra is ízig-vérig harcos marad. Váll feletti-, izometrikus- és panoráma perspektívából is szemlélhetjük majd a világot, amely a Square Enix zártkörű prezentációját megjárt újságírók szerint lélegzetelállítóan szép lesz. A játékban természetesen helyet kapott a divatos kooperatív multiplayer mód, ami a játék közben is bármikor aktiválható. A Dungeon Siege 3 PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is érkezik, egyelőre ismeretlen időpontban.


Dungeon Siege 3 gameplay trailer

Hír | 2010.09.04 10:25

A hack and slash műfaj rajongói végre mozgásban is láthatják a Dungeon Siege harmadik részét, amely egyben az Onyx grafikus motor debütálásának is tekinthető.

Dungeon Siege 3 képek és infók

Hír | 2010.08.21 21:07

A GamesCom alkalmából tíz új képpel bizonyítja az Obsidian, hogy vannak jó grafikusai, csak eddig nem engedték őket dolgozni.

Dungeon Siege 3 - Az első képek

Hír | 2010.07.28 08:48

Befutottak végre az első igazi DS3 képek, amelyek megmutatnak egy keveset az Onyx motor képességeiből.

Dungeon Siege III - Cinematic trailer

Hír | 2010.07.27 10:14

Kis renderelt kedvcsináló a készülő Dungeon Siege III-hoz

Dungeon Siege 3 - Beszámolók szerint csodaszép

Hír | 2010.06.24 20:12

A népszerű hack'n'slash harmadik felvonásával debütál az Obsidian évek óta titokban fejlesztett grafikus motorja, az Onyx.

Érkezik a Dungeon Siege 3!

Hír | 2010.06.07 17:25

Folytatódik a Dungeon Siege sorozat, ám ezúttal új a fejlesztő.

Dungeon Siege 3 - Rövidebb, tömörebb, jobb?

Hír | 2008.06.06 17:57

Chris Taylor a német PC Games irodájába látogatott, ahol a Space Siege prezentálása mellett terveiről is mesélt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)