Dungeons & Dragons: Neverwinter

Dungeons & Dragons: Neverwinter kép

A Dungeons & Dragons: Neverwinter a Cryptic Studios legújabb "gyermeke", ami műfaját tekintve egy MMORPG, melyet ingyenesen játszhatnak az érdeklődők. Mielőtt még tévedésbe esnénk a híres Neverwinter név hallatán, sajnos el kell mondanom, hogy ennek a játéknak nincs köze a Neverwinter Nights szériához, hanem attól különálló alkotás. No, de nézzük a játékmenetet. Mivel D&D-ről van szó, nem meglepő módon a szerepjáték jól megszokott kasztjaiból választhat majd magának egyet a játékos, aki aztán egy öt fős partyt alkotva (akár játékosokkal, akár NPC-kkel), elkezdheti az MMO-kban szokás öldöklést, lootolást és egyéb dungeonnak nevezett dolgokat. A Neverwinternek abban rejlik a különlegessége, hogy nem egy tipikus, úgynevezett "Theme Park MMO", ami a műfaj játékainak a 90%-ra illik. A Dungeons & Dragons: Neverwinter egy "sandbox" MMO, ami azt jelenti, hogy a játékosok kreálhatnak maguknak, illetve másoknak tartalmat, melyet bárki megvehet és játszhat velük.


Neverwinter - ekkor érkezik PlayStation 4-re

Hír | 2016.07.01 21:50

Befutott a pontos megjelenési dátuma az ingyenesen játszható MMO-nak, melyet egy kis ráfizetéssel akár előbb is ki lehet próbálni.

Neverwinter - már biztosan jön PS4-re

Hír | 2016.06.05 07:56

Megérkezett a hivatalos megerősítés a Neverwinter PS4 portjával kapcsolatban, és már egy trailert is kaptunk hozzá.

Neverwinter teszt - majd én megírom, jó?

Teszt | 2013.07.09 17:00

Ingyenesen játszható fantasy-MMO a Forgotten Realms világában, önmagában különösebb meglepetések nélkül, de egy zseniális tartalomkészítő modullal.

Neverwinter - bemutatkozik egy új harcos

Hír | 2013.04.12 16:27

A játékot fejlesztő Cryptic ma jelentette be a játék egyik játszható kasztját, amit nemes egyszerűséggel Great Weapon Fighternek nevezett el.

Neverwinter béta - nálunk a kulcs, csak kérnetek kell

Hír | 2013.03.20 15:40

Nem kevesebb, mint 2500 GSO felhasználó számára tesszük lehetővé, hogy részt vegyen a Neverwinter zárt bétájának harmadik fordulójában.

Neverwinter - egymásnak ugorhattok a hétvégén

Hír | 2013.03.19 19:00

Ezen a hétvégén esedékes a Neverwinter zárt bétatesztjének utolsó kalandja. Ezúttal a PvP-be is belekóstolhatunk.

Neverwinter - képek és trailerek Észak Ékszeréről

Hír | 2013.03.15 21:30

Két bétahétvége között csak mélabú jut az egyszeri kalandoroknak, de legalább addig is kaptunk némi új ízelítőt és reményt.

Neverwinter bétateszt - várbörtönben jártam, sárkányokat láttam

Hír | 2013.03.12 13:23

A hétvégén lezajlott a Neverwinter bétájának második fordulója, amiben már jóval több mindent kipróbálhattunk, mint februárban.

Neverwinter - jobb, mint a tévés gyógyítók

Hír | 2013.02.10 11:02

Minden RPG és MMO rajongó tudja, hogy healer nélkül nem jut messzire.

Neverwinter - nyakunkon a béta

Hír | 2013.01.30 21:07

Sokan várják a Dungeons and Dragons világában játszódó új MMORPG-t, amit a jövő héten már bárki kipróbálhat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)