Elite: Dangerous Xbox One

Elite: Dangerous Xbox One kép

Az Elite: Dangerous immáron a negyedik epizódja az Elite szériának, melyet a 80'-as években tervezett David Braben. Azóta sok-sok év telt el, ám anyagi hiányosságok miatt nem valósulhatott meg a forradalmi elme vágya, viszont volt akkora rajongóbázisa a szériának, hogy a közösségi kalapozás segítségével összedobták rá a büdzsét. A projekt egy multiplayerre orientált, eljárásokkal generált (tehát jórészt véletlenszerűen történő) világegyetemben játszódó űrszimulátor, amiben van kereskedés, fontos szerepet játszik a diplomácia, a felfedezés és a túlélés, illetve melyben mi választjuk meg a saját sorsunkat, azaz lehetünk űrkalózok, univerzum-szerte híres hősök, csempészek, vagy bármi mások, ami szem szájnak ingere. Az Xbox One változat később jelent meg, mint a PC-s kiadás, így ezt külön teszteltük.

Elolvasom a tesztet

Elite Dangerous: Horizons - hamarosan a konzolosok is felderíthetik a bolygókat

Hír | 2016.05.02 12:15

Már nem kell nagyon sokáig várni az Xbox One-os játékosoknak sem, érkezik az Elite Dangerous: Horizons.

Elite: Dangerous Xbox One teszt - zűr az űrben

Teszt | 2016.01.05 16:23

A Frontier Development űrszimulátora, az Elite: Dangerous a Microsoft jelenlegi generációs konzoljának tulajait is megpróbálta meghódítani. De vajon mennyire sikerült ez neki?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)