Endless Ocean 2: Adventures of the Deep

Endless Ocean 2: Adventures of the Deep kép

Az Endless Ocean nem egy újkeletű játék, pár évvel ezelőtt már napvilágot látott hasonló című kezdeményezés, s lényegében a feladat már akkor is ez volt, mint a második részben. Tehát merüljünk, vigyük véghez a küldetéseket, s közben ismerjük meg az óceán legeldugottabb bugyrait. A nagyon hangzatos, izgalmat keltő, ám picit hatásvadász „Adventures of the Deep” alcím bizony kemény, ijesztgetős kalandokra való asszociációt ébreszthet a játékkal ismerkedő felhasználó számára, ám közel sincsen ilyesmiről szó. A játék inkább megnyugtat, ellazít, relaxációs gyakorlatoknak is simán elhadható küldetéssorozatokkal bombázza az érdeklődőt, ami korántsem baj, sőt. A hangulat pedig végig olyan, mintha egy fülledt, minimum három hetes szabadságunk szerves kiruccanás-részét képező nyaralásunkat töltenénk.


Endless Ocean 2: Adventures of the Deep - teszt

Teszt | 2010.03.05 09:30

Könnyednek ígérkező búvárkodás?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)