Endzone - A World Apart

Endzone - A World Apart kép

Aki azt hitte, hogy már képtelenség újat mutatni a városépítő játékok kategóriáján belül, az bizony hatalmasat téved, ugyanis a Gentlymad korai hozzáférésben érlelt alkotásának sikerült a megszokott receptet posztapokaliptikus körítéssel és túlélőjátékokból kölcsönvett megoldásokkal felturbóznia. Emiatt nem azzal büntet az Endzone - A World Apart, hogy mínuszba fordul a költségvetés és eladósodunk, ha hibázunk, hanem konkrétan emberéletekkel fizetünk.

Elolvasom a tesztet

Endzone - A World Apart: Prosperity

Endzone - A World Apart: Prosperity kép

Az Endzone - A World Apart első, és remélhetőleg nem utolsó kiegészítője az apokalipszis utáni élet napfényesebb oldalára fókuszál, és olyan, számunkra hétköznapinak tűnő luxuscikkekkel javítja a telepesek hangulatát, mint az édességek, az alkoholos italok, vagy épp a korábbinál kényelmesebb és biztonságosabb otthon ígérete.

Elolvasom a tesztet

Endzone - A World Apart teszt - újjáépítettük a civilizációt

Teszt | 2021.04.12 20:10

Békeidőben bárki fel tud húzni egy várost a semmiből, mi viszont a nagy világégés után láttunk neki a munkának.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)