EverQuest

EverQuest kép

A nagy öreg, az MMORPG-k első generációjának hírnöke. Az EverQuest 1999 március 16.-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt és így azt mondhatjuk róla, hogy az első 3D-s MMO-k közé tartozott. Az EverQuest kezelőfelülete, főleg a játék korai szakaszaiban nagyban hajazott a szöveges RPG-k által is használt megjelenítésre. A játékosnak a karakterének megalkotásánál lehetősége van 16 faj közül választani, melyek között szerepelnek például emberek, orkok, elfek, törpök és trollok is. A kasztokban sem szenved hiányt az EQ, ugyanis 14 kaszt közül lehet választani ezen kívül pedig viszonylag széles körű karakter testreszabást is végezhetünk, mielőtt megalkotjuk a "tökéletes" másunkat. Az EverQuestben PvE-ben és PvP-ben is kipróbálhatják magukat a játékosok, azonban azt fontos megjegyezni, hogy utóbbit csak a PvP specifikus szerveren lehet elérni. A játék egészen a 13. évfordulójáig csak előfizetői díj ellenében volt elérhető, ám mára már a F2P modellnek köszönhetően már mindenki számára hozzáférhető.


Elhunyt Brad McQuaid, az ember, akinek az MMO műfaj sokat köszönhet

Hír | 2019.11.21 07:55

Az MMO műfaját máig meghatározó játék, az EverQuest producere mindössze 51 éves volt.

EverQuest - újdonságokkal ünnepeljük a 20. évfordulót

Hír | 2019.01.25 07:01

Új területre és izgalmas eventekre számíthatnak azok, akik még kitartanak az EverQuest MMO mellett.

EverQuest - decemberben megkapja a 25. kiegészítőjét

Hír | 2018.10.02 11:06

Ha van közönség, van kinek tartalmat gyártani, így a Daybreak továbbra is bővíti az első EverQuestet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)