F1 2012

F1 2012 kép

Az F1 2012 nem csak szebb, jobb, optimalizáltabb lesz az elődhöz képest, hanem több új játékmódot is pakoltak bele. Az új funkciók közül kettőt próbálhatunk ki a jövő hét folyamán megjelenő demóban: eltölthetünk egy napot a Young Driver Test játékmódban és lejátszhatjuk a Season Challenge első versenyét Monzában. A kipróbálható verzióból viszont kimarad az MI legnehezebb fokozatra állításának lehetősége, mivel azt csak Career és Quick Race módokban lehet majd játszani. Az EGO Engine 2.0 által meghajtott F1 2012 az aktuális szezon összes változtatását, pályáját és versenyzőjét tartalmazza!


Magyar játékszoftver-eladási toplista 2012. 38. hét

Hír | 2012.09.30 10:35

Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországon imádják a száguldó cirkuszt, hiszen a F1 2012 jött, látott és el is vitte az összesített platform legjobb díját.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)