Fable: Heroes

Fable: Heroes  kép

A Microsoft az Xbox Live fejlesztését magas prioritásba helyezte és ehhez nyújt kiváló eszközt egy új, Heroes alcímmel ellátott Fable epizód. A Fable: Heroes Albionban játszódik majd és stílusát tekintve egy többszemélyes, rajzfilmszerű hack & slash lesz, melyben barátainkkal kell együtt kalandoznunk. Hősünket magától értetődően testre szabhatjuk, ráadásul rengeteg minijáték is helyet kap majd a kész verzióban, hogy kedvünkre szórakozhassunk velük. Egy ötletes megoldásnak köszönhetően a Kinect-re fejlesztett Fable: Journey és az aktuális játékunk kapcsolatban lesz egymással, így a Heroes-ban összekuporgatott aranyainkat a Journey-ban is felhasználhatjuk.


GDC 2012: Kizárólag XBLA-ra készül a Fable: Heroes

Hír | 2012.03.05 12:40

A Microsoft megerősítette a legutóbbi, San Francisco-i Spring Showcase 2012 rendezvényről érkezett pletykát: jön a Fable: Heroes!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)