Fable: The Journey

Fable: The Journey kép

A Fable világát egy teljesen új megközelítésből bemutató Xbox 360 játék, a Fable: The Journey. A játék a Kinectre épül így értelemszerűen kézmozdulatokkal kell irányítanunk karakterünket. A történet szerint Albionban öt év telt el a Fable III eseményei óta. A Journeyben tett utazásunk során szembetalálkozhatunk majd az előző részben hozott döntéseink következményeivel, már ha megtartottuk a Fable III mentéseit. Albiont egy teljesen új perspektívából fedezhetjük fel, hiszen a játék szakít a korábbi RPG hagyományokkal, és FPS nézetből izgulhatjuk végig a játékot a Kinect előtt hadonászva.


Leépítések tizedelik a Lionhead csapatát

Hír | 2012.10.17 14:09

A Fable: The Journey befejezésével szinte megtizedelték a Lionhead munkatársait, de mégis miért döntött a Microsoft az elbocsátások mellett?

Fable: The Journey - péntektől hadonászhatsz utazás közben!

Hír | 2012.10.10 10:36

Általában nem ajánlott kezünkkel kapálózni, akár személygépjárművel, akár tömegközlekeséssel utazunk.

Ezekkel játszunk októberben

Hír | 2012.10.01 18:32

Beindult az őszi sorozatszezon is, de emellett remélhetőleg játszani is marad időnk.

Fable: The Journey - az Amazonon is fent a megjelenési dátum

Hír | 2012.06.22 14:22

Egy ilyen szottyadt meleg pénteki napon még az ilyen apróságoknak is örülni kell, hogy jön az új Fable.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)