Fallout Shelter

Fallout Shelter kép

A Fallout Shelter a Bethesda mobiljátéka, amelyben egy vaultot, azaz a poszt-apokaliptikus idők egyik bunkerjét kell menedzselnünk. Feladatunk felügyelőként az, hogy a lakókról gondoskodjunk, azaz figyelni arra, hogy mindig legyen elég áram, tiszta víz és tápláló élelem, amit úgy tudunk megoldani, hogy új szobákkal bővítjük a bázisunkat. Persze a helyiségek önmagukban mit sem érnének, szükséges hozzájuk a jó munkaerő is, a feladatokat pedig mi magunk szabhatjuk meg a túlélőnek figyelembe véve a specialitásaikat. Miközben igyekszünk a maximális szinten tartani az elégedettségi mutatókat és fenntartani, majd növelni a populációt, a Fallout Shelter néhány random eseménnyel is próbára teszi a képességeinket, ezáltal változatosabbá téve a játékmenetet.


Fallout Shelter - bemutatkozik az első Fallout 4-es karakter

Hír | 2015.07.01 10:11

A tömegeket magába bolondító Fallout Shelter bevezette az első Fallout 4-es karaktert, akit kétfajta módon is megszerezhettek.

Fallout Shelter - azért nem jött előbb, mert nem akarták feldühíteni a rajongókat

Hír | 2015.06.30 16:34

A Fallout Shelter már korábban is megjelenhetett volna, de a Bethesda inkább kivárta a Fallout 4 bejelentését. Milyen jól tette.

Fallout Shelter - naponta 70 milliószor nézünk rá a Vaultjainkra

Hír | 2015.06.25 21:59

A megjelenés óta folyamatosan halad felfelé a különböző mobilos ranglistákon a Fallout Shelter, a dobogós helyek után pedig egyre több helyen már vezet is a Bethesda első mobilos játéka.

Fallout Shelter - már most dobogós

Hír | 2015.06.19 07:17

Gyorsan emelkedik a Fallout Shelter népszerűsége, már egy olyan címet is maga mögé utasított, ami évek óta benne volt a Top 3-ban.

Mindenki nyugodjon le, lesz Fallout Shelter Androidra is

Hír | 2015.06.17 08:12

Világszerte sokan háborodtak fel azon, hogy a Bethesda ingyenes mobiljátéka hogy mert csak iOS-re megjelenni, amikor mindenki Fallout lázban ég. Szerencsére ez a felborult egyensúly nem végleges.

Fallout Shelter - így épül egy Vault

Hír | 2015.06.15 12:41

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mit tud a Fallout Shelter, akkor már meg is nézhettek róla egy gameplay videót.

E3 2015 - mától játszható a Fallout Shelter

Hír | 2015.06.15 05:29

A Bethesda E3-as konferenciájának egyik nagy meglepetése volt a Fallout Shelter, ami már elérhető, és egyszerűen zseniális.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)