Far Cry 3: Blood Dragon

Far Cry 3: Blood Dragon kép

A Far Cry 3: Blood Dragon nem a Far Cry 3 egy kiegészítője, hanem egy önállóan futtatható játék, amely csak és kizárólag digitális formában kerül forgalmazásra. A játék cselekménye 2007-ben játszódik egy nyílt világú szigeten, a főszereplő pedig Rex Colt, egy cyber-kommandós, akinek egyetlen feladat lebeg a szeme előtt: elhozni a lányt, likvidálni minden rosszfiút és megmenteni a világot. A Far Cry 3: Blood Dragon lényegében a 80-as évek VHS korszaka előtt tiszteleg, olyan elemeket használva, mint a nukleáris jövő, a cyborgok, a vérsárkányok vagy éppen Michael Biehn (Kyle Reese a Terminátor c. filmből).


Far Cry 3: Blood Dragon - feltörték a Uplay-t, kiszivárgott a játék

Hír | 2013.04.10 11:06

A tegnap látott játékmenet videót nem a Ubisoft egyik dolgozója szivárogtatta ki; a játék PC-s verziója "megszökött" a Uplay rendszeréből.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)