Farming Simulator 17

Farming Simulator 17 kép

A világ egyik legnépszerűbb szimulátor-franchise-ának legfrissebb darabja, amelyben elsajátíthatjuk a virtuális földművelés csínját bínját.

Elolvasom a tesztet

Gamescom 2017 - ekkor jön a Farming Simulator 17: Platinum Edition

Hír | 2017.08.24 16:40

A Giants Software és a Focus Home Interactive bejelentették a Farming Simulator 17: Platinum Edition megjelenési dátumát, valamint egy traileren mutatták be, hogy mire is számíthatunk.

A nap képe: amikor a német kancellár játszik a játékoddal

Hír | 2017.08.23 07:44

Azért az nem lehet rossz érzés egy fejlesztőcsapatnak, amikor a gamescom forgatagában egyszer csak feltűnik Angela Merkel, odamegy a standjukhoz, és elkezd játszani a termékükkel. Az összhatás mégis megmosolyogtató.

Farming Simulator 17 - az új DLC elhozza a világ legnagyobb traktorját

Hír | 2017.05.10 07:43

Ha még mindig aktívan gazdálkodtok a Focus Home Interactive legutóbbi farmszimulátorában, akkor mindenképp lessetek rá az új csomagra, hiszen nem mindennapi plusz tartalommal bővíti a játékot a Giants Software.

Farming Simulator 17 teszt - a farm, ahol élünk

Teszt | 2017.01.13 18:00

Messze még a következő aratás, de ha valaki már most megkattan, hogy hallja a traktorok zúgását, annak a Farming Simulator 17 kifejezetten jó szolgálatot tesz majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)