FIFA 17

FIFA 17 kép

Minden évben ezt hallhatjuk, de a FIFA 17 esetében tényleg igaz, hogy új szintre lép a széria. Az EA Sports népszerű focis sorozatának aktuális epizódja ugyanis maga mögött hagyja az Ignite-ot és Frostbite grafikus motorra vált, amely többek között jótékony hatással van a játékosok mozgására és modelljeire, a megvilágításra, valamint a játék realisztikusságára. Mégsem ez a FIFA 17 legnagyobb újítása, hanem a The Journey névre keresztelt sztorimód, amelyben egy újoncot, Alex Huntert irányítva kell helyt állnunk és feltörnünk a Premiere League-ban. És ez még nem minden: olyan aprónak tűnő, de a játékmenet fejlődésének szempontjából elengedhetetlen változtatásokat is végzett az EA Canada, minthogy több szabadságot kapunk a szögletrúgások, büntetők és bedobások végrehajtásakor, tovább fejlődik a passzok irányítása, valamint még hatékonyabbá vált a mesterséges intelligencia is, élen a kapusokkal.

Elolvasom a tesztet

FIFA 17 - itt az első trailer, és minden infó a megjelenésről

Hír | 2016.06.07 09:10

Az EA bejelentette a FIFA sorozat következő részének megjelenési dátumát, és már az előrendelésre is van lehetőség.

FIFA 17 - új grafikai motorra váltanak a fejlesztők

Hír | 2016.06.04 16:25

A Fifa 17 lesz az első játék EA Sports címei közül, ami nyugdíjba küldi az eddig használt Iginite motort.

Megvan a FIFA 17 első új csapata

Hír | 2016.03.19 14:40

Hogy a licencelt klubcsapatok köre bővül-e, egyelőre nem tudjuk, viszont az már biztos, hogy további válogatottak érkeznek a FIFA 17-be.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)