FIFA Manager 11

FIFA Manager 11 kép

A FIFA Manager 11, a sorozat 10. kiadása számtalan újdonsággal rukkol elő. Sok fejlesztésen esett át a játék, különös hangsúlyt fektetve a fő területekre. A tavaly bevezetett online mód most tartalmaz egy játékmódot, melyben akár 8 játékos küzdhet meg egymással az interneten. A FIFA Manager 11-ben, menedzserként még mindig teljes irányításod alatt tarthatod a futball klub vezetését. A játékban a keret összeállításért, a taktikáért és az edzésekért vagy felelős, illetve a megfelelő játékosok leszerződtetéséért, a stadion és a klub épületek fejlesztéséért. Különös figyelmet igényel a FIFA 3D motor, a több mint 13000 eredeti játékos fényképe, a játékos menedzselés mód, a Nemzeti Válogatott menedzselés mód, a Create-a-Club (Klub-készítő) mód és a Meccseredmény Előrejelző eszköz.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)