Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain

Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain kép

Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain címmel érkezik Nintendo DS marokkonzolra a legendás lapozgatós könyvsorozat első kötetének videójátékos adaptációja. A Tűzhegy varázslója, ahogyan idehaza ismerjük, még 1982-ben jelent meg, s egy gonosz varázsló elpusztítását tűzte ki célul az olvasó-játékos elé. Az Aspyr Media feldolgozásában készülő alkotás belső nézetű szerepjáték lesz, ami kb. 10-12 órás játékidőt, megannyi kalandot, harcot, varázslatot, valamint segítőkész és barátságtalan ellenséget ígér. Hősünk tapasztalati pontokat gyűjt, amelyeket felhasználva nagy hatalmú mágussá, nesztelenül osonó tolvajjá, vagy kiváló harcossá képezhetjük.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)