Final Fantasy Type-0 HD

Final Fantasy Type-0 HD kép

A Final Fantasy XIII egyik mellékhajtása, a kizárólag PSP-re és Japánban megjelent Final Fantasy Type-0 végre PlayStation 4 és Xbox One konzolokon is tiszteletét tette egy HD kiadás képében. A Type-0 HD története az eddigi epizódokéhoz hasonlóan grandiózus lett, azonban sokkalta sötétebb is azoknál, elvégre egy háború borzalmait láthatjuk és tapasztalhatjuk meg benne az első sorból. A játékmenet és a sztori egyik csavarja, hogy nem egy, hanem rögtön 14 hős mecénásai lehetünk, ugyanis egy különleges osztag tagjai felett vesszük át az irányítást, akik a háború kitörésének pillanatában a helyi Akadémián tanulnak. Mivel a Type-0 HD alapvetően egy akció-RPG és időnk nagy részét a különböző csatatereken töltjük, ezért okosan kell megválasztanunk, hogy a változatos felhozatalból kiket viszünk magunkkal, egyszerre ugyanis csak három karakter indulhat küldetésre. A Final Fantasy Type-0 mellé egyébként jár a Final Fantasy XV demója, az Episode Duscae is.

Elolvasom a tesztet

Final Fantasy Type-0 HD teszt - ronda és finom

Teszt | 2015.10.30 19:33

A Final Fantasy XIII felújított mellékszála, amely valós idejű harcokkal és a Final Fantasy XV demójával próbálja lekenyerezni a jelenlegi generációs konzolok tulajait.

Final Fantasy Type-0 HD - megjelent a PC-s változat, de nem lesz felhőtlen az öröm

Hír | 2015.08.23 16:00

A Final Fantasy Type-0 HD végre megjelent PC-n is, de pár bosszantó hiányosság miatt nem lehet teljes a boldogságunk.

Final Fantasy Type-0 HD gépigény - de hogy kerül ide egy DOTA 2 ajándék?

Hír | 2015.07.29 09:40

Megjelenési dátumot kapott a PC-s verzió is a Final Fantasy Type-0 felújított, HD változatából, itt a gépigény is. Ha a DOTA 2-vel is játszol, akkor is kattints!

Final Fantasy Type-0 HD - bejelentve PC-re

Hír | 2015.06.03 16:32

PC-re is elkészül a Final Fantasy Type-0 HD, aminek beszerzésében közre játszott a Final Fantasy XV demója is. Ha viszont csak ezért vagytok rá kíváncsiak, van egy rossz hírünk...

Final Fantasy Type-0 HD - befutott a launch trailer, küszöbön a megjelenés

Hír | 2015.03.17 18:27

A tengerentúlon már elérhető a Final Fantasy Type-0 HD, nekünk még sajnos két napot várnunk kell. Cserébe viszont mi is megnézhetjük a tetszetős launch trailert.

Final Fantasy Type-0 - íme a folytatás

Hír | 2015.03.15 20:00

Úgy tűnik, hogy a Final Fantasy sorozat különc darabja akár egy saját folytatást kaphat a Final Fantasy XV megjelenését követően.

Final Fantasy Type-0 HD - vannak új infóink

Hír | 2015.01.27 10:36

A játék rendezőjének köszönhetően kiderült néhány új érdekesség a Final Fantasy Type-0 nagyfelbontású kiadásáról.

Final Fantasy Type-0 HD - fontos bejelentést rejt a trailer

Hír | 2014.10.29 14:49

A kedvcsinálóban főleg a sztoriról esik szó, illetve egy régebbi pletyka is beigazolódott.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)