Fire Emblem: Awakening

Fire Emblem: Awakening kép

A Fire Emblem: Awakening a Fire Emblem széria utódja, aminek története Krom herceget kíséri figyelemmel kalandjai során. A Nintendo 3DS cím az Intelligent System gondozásában készült és egyelőre csak a japán változata kapható, azonban a 2012-es E3-on bejelentették, hogy érkezik az amerikai verzió, bár pontos dátumot nem közöltek és továbbra az európai megjelenésről továbbra sincs hír. A Fire Emblem: Awakening egy rendkívül színes stratégiai RPG, ami egyesíti az előző rész elemeit az új epizód újításaival egy rendkívül gazdag és kalandos világban. Az újítások között van a team-up attack, amivel csapatos támadást indíthatunk segédkarakterünkkel karöltve, illetve a My Unit rendszerrel testre szabhatjuk karakterünket.


A Fire Emblem: Awakening megcélozta Amerikát

Hír | 2012.06.07 18:20

Nagyban dübörög az E3, a Nintendo azonban inkább csiripel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)