Flashback HD

Flashback HD kép

A Delphine Sodtware által fejlesztett, 1992-es klasszikus alkotást csak azok a veterán játékosok ismerhetik igazán, akik már akkoriban is rendeltetésszerűen püfölték a klaviatúrát, hiszen a Flashback belevaló platformjáték volt, megfűszerezve némi kalandbeütéssel. A mai játékosok sem maradnak ki a jóságból, ugyanis modern külcsínnel bemutatkozik a Flashback HD remake. A Flashback remake a rajongók nyomására újraéleszti a 20 éve szunyókáló játékot és megmaradt az eredeti változat játékmeneténél, viszont rengeteg újítást is bevezetett. Lesznek új képességek, fejlődési rendszer és persze a technika fejlődésének folyományaként egy szebb is lesz a Flashback, mint amilyen 1992-ben volt.


Flashback HD teszt - mi nem így emlékszünk...

Teszt | 2013.09.08 16:00

A Flashback húsz év után visszatér hozzánk, de nem felhőtlen a viszontlátás.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)