Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions

Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions kép

A LEGO Speed Champions a Forza Horizon 4 különleges tematikájú DLC-je, amelynek köszönhetően különböző LEGO-járművek volánja mögé pattanva száguldozhatunk és rombolhatjuk le a szintén legókockákból álló környezetet. Olyan kockásított verdákkal repeszthetünk és teljesíthetünk kihívásokat, mint a Ferrari F40 Competizione vagy éppen a McLaren Senna.

Elolvasom a tesztet

Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions teszt - minden közi-középszerű

Teszt | 2019.07.22 18:36

Jött egy kiegészítő, amely LEGO építményekkel és járművekkel bővíti a Forza Horizon 4 felhozatalát. Kár, hogy az élmény nem felhőtlen.

E3 2019 - így néz ki a Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions gameplay

Hír | 2019.06.10 07:49

Nem hittünk a szemünknek, hogy gyakorlatilag egy LEGO Racer szintű kiegészítőt kapunk a Forza Horizon 4-hez, most már játékmenet közben is megcsodálhatjuk a zseniálisan bizarr ötletet.

E3 2019 - a Forza Horizon 4 új kiegészítőjében LEGO autókat vezethetünk

Hír | 2019.06.09 23:06

Aki azt hitte, a Hot Wheels DLC-nél nem lesz jobb, most kénytelen elismerni a tévedését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)