Forza Motosport 2

Forza Motosport 2 kép

Íme az xboxos Forza Motorsport folytatása, szebb grafikával, valósághűbb fizikával, egyszerűbb és részletesebb testre szabhatósággal, rengeteg új verdával, és még sorolhatnánk :) A készítők egy igazi koronázatlan autószimulátort szerettek volna összehozni Xbox-ra, és lám, minden jel szerint fáradozásuk meghozta gyümölcsét: a Forza 2 autószimulátor létére nem csak a műfaj szerelmeseinek, de a kezdőknek, és a tartózkodóknak is egyaránt élvezhető élményt nyújt a végigjátszása. Összességében véve a kiadott pénzünkért egy jól összerakott autóversenyt kapunk pofás grafikával, játékos-hű elemekkel.


Forza Motorsport 2 helyzetjelentés

Hír | 2007.07.04 08:59

A napokban komoly felháborodást váltott ki az a jelenség, aminek hála a Forza Motorsport 2 játékprogram kifagyott a Microsoft Xbox 360 konzolján.

Lefagy a Forza 2 = kitörlik a topicjait

Hír | 2007.07.01 11:34

A Forza: Motorsport 2-ben bizony csúnya bugok is vannak, melyek következtében néha kifagy tőle az Xbox360. Természetesen nagy a felháborodás emiatt, a hivatalos fórumokon is. A Microsoft mégis kitöröltette az ehhez kapcsolódó topicokat.

Forza Motorsport 2 verseny

Hír | 2007.05.31 19:57

Mivel hamarosan boltokba kerül a Forza Motorsport második része, a Microsoft és a Saturn áruházlánc közösen versenyt szerveznek az érdeklődőknek.

Forza Motorsport 2 autólista

Hír | 2007.04.24 15:07

A Microsoft Games Studios az elmúlt néhány hónapban nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a Forza Motorsport 2 minél inkább személyre szabhatóbb legyen. A fejlesztő garázsnak valamint, az új és fejlettebb Livery editornak köszönhetően a játékosok minden eddiginél nagyobb szabadságot élvezhetnek, amikor megalkotják a saját, egyedi autójukat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)