Friday the 13th: The Game

Friday the 13th: The Game kép

Ki vágyott már arra, hogy részese legyen a '80-as évek egyik legjobb slasher horrorfilmjének? Az 1989-ben NES-re megjelent videojáték után most évtizedekkel később újra Jason Voorhees maszkja mögé bújhatunk a Gun Media aszimmetrikus, elsősorban többjátékos élményt kínáló túlélőhorrorjában, a Friday the 13th: The Video Game-ben. A játékmenet egyszerű: a többé-kevésbé szabadon bejárható Crystal Lake táborban egy maréknyi túlélő próbál elbújni és elmenekülni a szintén egy játékos által irányított sorozatgyilkos elől, akinek az a célja, hogy minél változatosabb módszerrel mészárolja le őket. A Friday the 13th: The Video Game olyannyira hű marad a horrorfilmek szellemiségéhez, hogy Jasont annak a Kane Hoddernek a segítségével keltették életre a mo-cap technológiával, aki több filmben is alakította a karaktert.

Elolvasom a tesztet

Friday the 13th: The Game - sikerült elérni a célt

Hír | 2015.11.11 17:53

Három nappal a kampány vége előtt összegyűlt a szükséges pénz, a Péntek 13 játék útjában így eggyel kevesebb akadály áll.

Friday the 13th: The Game előzetes - Jason visszatért, és dühösebb, mint valaha

Hír | 2015.10.17 11:45

A '80-as évek egyik legjobb slasher horrorfilmje most egy aszimmetrikus túlélőjáték formájában tér vissza, hogy megfagyassza a vért az ereinkben.

Friday the 13th: The Game - Kickstarteren a multiplayer horrorjáték

Hír | 2015.10.13 18:14

Mióta bejelentették, hogy októberben megjelenik, semmit nem hallottunk a Péntek 13 videojátékról. Most kiderült, hogy a megjelenés még odébb van, viszont Kickstarteren már lehet támogatni.

Rettegtél már péntek 13-án egy játéktól?

Hír | 2015.02.13 19:03

Új játék készül Jason Voorhees főszereplésével, mi pedig péntek 13. alkalmából megnézzük, hány játék készült már a témában.

Friday the 13th: The Video Game bejelentés - túlélők kontra Jason

Hír | 2015.01.09 21:18

Aszimmetrikus multiplayer játék készül a Péntek 13 franchise-ból, melyben egy játékos Jasont, a többiek a túlélőket irányítják.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)