From Dust

From Dust kép

Soha még digitális terjesztésű Ubisoft játékból nem adtak el annyit az első napon, mint a From Dust-ból. A szakmai berkekben, valamint az istenjátékok rajongói között új Populousként emlegetett From Dust kezdése messze felülmúlta az Ubisoft elvárásait. Anélkül, hogy konkrét számokat közölt volna a kiadó, nyilvánosságra hozta, hogy minden eddiginél sikeresebb első napot mértek az Xbox Live kínálatában múlt héten megjelent From Dust esetében. 45 százalékkal fogyott több belőle, a Scott Pilgrim vs. the Worldből, amiből az első héten 70 ezer fölött értékesítettek. Hiába no, Eric Chahi, a kultikus Another World és a méltatlanul elfeledett Heart of Darkness atyja érti a dolgát. A sajtó is jól fogadta legújabb játékát, amiben egy történelem előtti világban kell afféle istenként egyengetnünk egy törzs sorsát, és védelmeznünk tagjait a természet csapásai ellen. Az eredetileg szimultán megjelenéssel kacérkodó istenszimulátor PC-s kiadása augusztus 17-től lesz megvásárolható, míg PS3-as társára szeptemberig kell várnunk.


From Dust - áprilisban Chrome alá is megérkezik

Hír | 2012.03.06 20:51

Eric Chahi egyedi és különleges játéka egy újabb platformot hódít majd meg - érkezik Google Chrome alá.

Égszakadás, földindulás - From Dust teszt

Teszt | 2011.10.25 12:07

Látjátuk, olvasuim, szümtükhel, mik vogymuk: isa, por ës 3D-s pixel vogymuk

FPS unlocker a From Dust-hoz

Hír | 2011.08.21 15:01

A nagy port kavart PC-s From Dust egyik problémája a limitált framerate, melyre elkészült a feloldás.

Felháborodott From Dust játékosok

Hír | 2011.08.19 13:32

A DRM és a konzolport kiverte a biztosítékot a PC-seknél.

From Dust - Az Ubisoft eddigi legsikeresebb nyitánya

Hír | 2011.08.05 13:26

Soha még digitális terjesztésű Ubisoft játékból nem adtak el annyit az első napon, mint a From Dust-ból.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)