Frostpunk: The Last Autumn

Frostpunk: The Last Autumn kép

A The Last Autumn a Frostpunk előzményét elmesélő DLC, amelyben azt a feladatot kapjuk, hogy építsük meg a generátort, amely a jégkorszak beköszöntével életben tartja majd a túlélőket. A 11 bit Studios számos újdonsággal dobta fel a játékmenetet, így új épületek, funkciók és törvénykönyvek is bekerültek a játékba, valamint megjelennek többek között a szakszervezetek is, hogy még nehezebb legyen a felkészülés a fagyra.

Elolvasom a tesztet

Frostpunk: The Last Autumn teszt - telet hoz a holnap

Teszt | 2020.01.24 18:43

A Frostpunk DLC-jében fel kell készítenünk az emberiség egy kis részét az új jégkorszakra, ez pedig legalább akkora kihívást jelent, mint az örök fagy túlélése.

Az utolsó őszről szól a Frostpunk következő DLC-je

Hír | 2020.01.15 16:42

A fejlesztők most egy tízperces ízelítőt adnak abból, hogy hogyan kell majd felkészüljünk a kegyetlen télre.

Az apokalipszis előzményeit meséli el a Frostpunk The Last Autumn DLC-je

Hír | 2019.12.17 07:07

Egészen más hangulata lesz ennek a tartalmi csomagnak, mint az eddigi Frostpunk élménynek. Láthatunk például folyékony halmazállapotú vizet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)