Game of Thrones

Game of Thrones kép

A stratégiai játék után most szerepjátékos formában térhetünk vissza a Trónok Harcának politikai és háborús konfliktusaiba. Westeros világába az első könyv eseményeinek idejében érkezünk, de nem szorosan annak történetét követjük végig. A Game of Thrones RPG során természetesen összefuthatunk a könyvekből, és a sorozatból ismerős szereplőkkel, helyszínekkel. A történet két főszálon fut, és a könyvek írója, George R.R. Martin maga is közreműködött ezek írásában, így tökéletesen beleillenek a könyvek cselekményébe.


Humble Weekly Sale - Game of Thrones, Cities XL a kínálatban

Hír | 2013.10.11 08:40

Újabb hét kezdődött a Humble Bundle honlapján, most a Focus Home Interactive hat játéka van, nos, fókuszban.

Trónok harca - újabb trailer a harmadik évadhoz

Hír | 2013.03.18 12:27

Akik olvasták George R. R. Martin fantasy-sorozatának harmadik részét, már tudják, hogy valószínűleg a legizgalmasabb, legfordulatosabb, legmegrázóbb idők jönnek.

A Trónok Harcából nem lehet jó RPG-t készíteni?

Hír | 2012.07.05 14:20

Túl vagyunk már két Game of Thrones játékon, ezeknek a minőségét nem vitatnánk, de Jon Radoff szerint felesleges is.

Nyerj Trónok harca játékot - mi segítünk!

Hír | 2012.06.04 18:07

A GameStar szereti, ha segíthet olvasóinak, most éppen az HBO nyereményjátékát igyekszünk könnyebbé tenni a Behind The Wall fejlesztői videóval. Akarsz nyerni egy Trónok harca játékot?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)