Game of Thrones: Iron From Ice

Game of Thrones: Iron From Ice kép

A Telltale Games a zombik és a Borderlands mellett a Trónok harca világába is elrepít minket nagyszabású kalandjátéka, a Game of Thrones - A Telltale Games Series képében. A HBO sorozatán alapuló, epizodikus projekt a széria harmadik évadának végétől kezdődik és az ötödik évad elejéig tart, tehát gyakorlatilag egy évadot dolgoz fel hat fejezetben. A játék George R.R. Martin teljes támogatását élvezi, ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy a történet középpontjába állított nemesi Forrester-ház a lehető leghitelesebb lesz. A fejlesztők új megoldásainak köszönhetően öt különböző perspektívából ismerhetjük meg a család megpróbáltatásait, ráadásul mindegyik taggal meghozott döntésünk kihatással lesz az egész Forrester-házra is. A Game of Thrones - A Telltale Games Series játékmenetében ellátogathatunk a Trónok harca kiemelt helyszíneire is (mint a Fal vagy Királyvár) és összefutunk ismert karakterekkel, de a legnagyobb hangsúlyt természetesen a Forrester-ház otthona, a Farkaserdőben található Ironrath erődje kapja, amely hatalmas erdők közepén terül el és nem véletlenül, ugyanis a fákból fegyvereket, várvédő eszközöket és járműveket készíthetünk. A család mottója: Iron From Ice.


Game of Thrones Episode 1: Iron From Ice - már tölthető a magyarítás

Hír | 2015.05.10 11:39

Befejeződött a Telltale nevével fémjelzett, epizodikus Trónok harca kalandjáték első fejezetének fordítása, vagyis már magyarul árthatjuk bele magunkat a Forrester-ház ügyeibe.

Game of Thrones - ma ingyenes az első epizód androidra

Hír | 2015.04.11 15:55

A Telltale Games kalandjátékának nyitánya ma ingyenesen letölthető Androidos eszközökre.

Game of Thrones Episode 1: Iron From Ice teszt - Forresterék a házban

Teszt | 2015.02.03 22:18

Trónok harca hangulat a Telltale Games tálalásában, a sorozat szereplőivel. Rajongóknak kötelező, de a többiknek vajon hogy tetszhet?

Telltale's Game of Thrones megjelenés - megvan a dátum

Hír | 2014.11.27 20:00

Végre kiderült, hogy mikor mélyülhetünk el a Forrester ház kalandjaiban a Telltale Game of Thrones játéksorozatának első részével.

Telltale's Game of Thrones - nem lesz meztelenség?

Hír | 2014.11.24 14:41

Azt eddig is tudtuk, hogy a Telltale Game of Thrones játéka az HBO által megálmodott adaptációt követi, de lehet, hogy fedetlen rajzolt keblekért máshol kell keresgélnünk.

Telltale's Game of Thrones - itt az első trailer, néhány új részlet

Hír | 2014.11.20 21:58

A nemrég kiszivárgott Game of Thrones képek után megjött az első trailer is. Hirtelen nem tudjuk, hogy ezt várjuk jobban, vagy az új évadot.

Telltale Game of Thrones - kiszivárgott képeken a Lannister-ház tagjai

Hír | 2014.11.17 07:14

Az új Game of Thrones játékban nem a Lannistereket fogjuk irányítani, de mint azt a most kiszivárgott képek is bizonyítják, valamilyen formában találkozunk majd velük.

Telltale Game of Thrones - itt vannak az első részletek

Hír | 2014.11.12 20:00

Rengeteg új információ derült ki a Telltale kalandjátékáról, amely a Trónok Harca világába repít majd minket. Csak utol ne érjék vele a könyveket.

Telltale Game of Thrones - hatrészes lesz, megvan az első epizód címe

Hír | 2014.11.10 20:18

Végre - valahára - kiderült pár részlet a Telltale Games Game of Thrones-játékáról. Hatrészes sorozat lesz és az első címét is bejelentették a fejlesztők.

Telltale Game of Thrones - egy egész családot irányítunk majd

Hír | 2014.11.02 18:56

Két hónapon belül megjelenik a játék és még a főszereplőket sem ismerjük. De az már biztos, hogy többen lesznek.

Telltale Game of Thrones - hamarabb jön, mint hiszed

Hír | 2014.10.27 17:59

Botrányosan keveset tudunk a Telltale éppen készülgető Game of Thrones játékáról, de úgy látszik, hogy nincs olyan messze a megjelenés.

Game of Thrones - a Telltale tovább húzza a rajongók agyát

Hír | 2014.10.11 11:00

Újabb teaser képet kapott a Telltale kalandjátéka, amelynek a Trónok Harca univerzum ad majd otthont. Izgatottak vagyunk.

Game of Thrones - miről szól majd a Telltale játéka?

Hír | 2014.09.02 13:39

A Telltale legutóbbi célozgatásaiból kiderülhet egy-két dolog arról, hogy végül miről is fog szólni majd a Trónok Harca kalandjáték.

Game of Thrones Telltale - nem előtörténet lesz

Hír | 2014.03.26 16:43

A The Wolf Among Us-szal ellentétben a Telltale-féle Trónok Harca játék nem a könyv vagy a sorozat eseményei előtt fog játszódni, hanem azokkal egyidőben. Mást is megtudtunk a Telltale jelenlegi projektjeiről.

Telltale Game of Thrones - ez büntetni fog

Hír | 2013.12.10 10:40

A Telltale a VGX-en többek között azt is bejelentette, hogy egy Tórnok Harca játékot készít és ismerve a stúdiót és a sorozatot, hatalmasak az elvárások.

Spike VGX - Telltale-féle Game of Thrones bejelentés

Hír | 2013.12.08 01:40

Azt suttogták az utóbbi hetekben, hogy a Telltale egy Game of Thrones, vagyis egy Trónok Harca játékon dolgozik. A Spike VGX-en kiderült az igazság.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)