Game of Thrones: Sons of Winter

Game of Thrones: Sons of Winter kép

A The Walking Dead és a The Wolf Among Us csapat epizodikus Trónok harca kalandjátékának negyedik része a Game of Thrones: Sons of Winter, amely folytatja az eddigi fejezetek sztoriját és egyúttal azok is megtalálják benne számításaikat, akik a sorozat miatt kezdtek bele. Legyen szó bármelyik karakterről - ismertről vagy újról - mindegyik történeti szál összefut valahol: egyre többet tudunk meg a középpontban álló Forrester családról, de az őket körülvevő szereplőkről és azok kapcsolatairól is minduntalan több és több tudódik ki. Ahogyan a HBO szériájában és George R.R. Martin regényeiben, úgy a Telltale kalandjátékában sem fekete vagy fehér egy-egy karakter, így a Sons of Winter is izgalmas fordulatokkal várja a rajongókat.

Elolvasom a tesztet

Game of Thrones: Sons of Winter teszt - az ördög a részletekben lakozik

Teszt | 2015.09.22 20:25

A Telltale Games tovább kalapálja az epizodikus Game of Thrones kalandjátékuk fordulatos cselekményét, a negyedik fejezetben már Daenerys is nagyobb szerepet kap.

Telltale Game of Thrones - jövő héten érkezik a negyedik rész, a Sons of Winter

Hír | 2015.05.21 20:01

A Telltale Games bejelentette, hogy jövő héten érkezik a Game of Thrones-játékuk negyedik epizódja a Sons of Winter.

Game of Thrones: Episode 4 - a fal, Daenerys és néhány éles penge (képek)

Hír | 2015.05.18 20:46

A Telltale magához képest meglepően gyorsan pörgeti a Game of Thrones sorozat új részeit, a negyedikhez most néhány képet is kaptunk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)