Game of Thrones: The Lost Lords

Game of Thrones: The Lost Lords kép

A második epizóddal folytatódik a Telltale Games Game of Thrones játéksorozata. A The Lost Lords-ban A Forrester-ház helyzete semmit nem javult az előző epizód óta, a család fennmaradása a túlélőkön múlik. Királyvárban Mira Forresternek bizonyítania kell hűségét Margaery Tyrell iránt, miközben ki kell találnia, hogyan játsszon Tyrion Lannisterhez. Eközben Északon Gared Tuttle a Falnál igyekszik megmutatni, méltó ahhoz, hogy belépjen az Éjjeli őrségbe.


Game of Thrones: The Lost Lords teszt - egy lépéssel közelebb a télhez

Teszt | 2015.03.22 10:39

Folytatjuk a The Walking Dead csapat epizodikus Trónok harca kalandját a második résszel, amelyben a korábbi döntéseink hatására ismét meglepetések várnak.

Game of Thrones: Episode 2 - egy kis ízelítő a családi drámából

Hír | 2015.02.03 13:55

A Telltale Games kiadta a The Lost Lords launch trailerét, hogy kedvet csináljon a Game of Thrones játékuk második epizódjához.

Game of Thrones: Episode 2 megjelenés - dátum és az első trailer

Hír | 2015.01.22 20:02

A Telltale Games bejelentette a Game of Thrones Episode 2 megjelenési dátumát, és megkaptuk hozzá az első trailert is. Meg egy kis összefoglalót.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)