Game of Thrones: The Sword in the Darkness

Game of Thrones: The Sword in the Darkness kép

A The Sword in the Darkness a The Walking Dead csapat epizodikus Trónok harca kalandjának harmadik fejezete, amelyben ismét a döntéseinken van a hangsúly és a Telltale Games szériájának történelmében először végre felbukkannak a sárkányok is. A harmadik részben folytatódnak a Forrester ház megpróbáltatásai: gyakran szívszorító, drámai jelenetekben lesz részünk, hiszen a család tagjait irányítva rádöbbenünk egy esküvői fordulatra, bekapcsolódunk az Éjjeli őrség életébe és egy sárkánnyal is találkozunk, tehát a Game of Thrones: The Sword in the Darkness című epizódban sem fognak unatkozni a játékosok.


Game of Thrones: The Sword in the Darkness teszt - ugyanaz sárkánnyal

Teszt | 2015.04.03 12:32

A Telltale folytatja az epizodikus Trónok harca kalandjátékát, amelyben ismét a döntéseinken a hangsúly... és a sárkányokon!

Game of Thrones Episode 3 - holnap megjelenik, itt a launch trailer

Hír | 2015.03.23 18:58

Nyakunkon a Telltale féle Game of Thrones harmadik epizódjának megjelenése, annak rendje és módja szerint meg is érkezett a kedvcsináló előzetes.

Game of Thrones - Jon Snow és a sárkányok

Hír | 2015.03.20 17:25

Befutott néhány új kép a jövőhéten megjelenő Game of Thrones: Episode 3-ból, amelyben a jelek szerint nemcsak a Falra, hanem a Keskeny Tenger túloldalára is ellátogatunk.

Game of Thrones - sárkányok a harmadik epizódban?

Hír | 2015.03.18 16:29

Nagyon úgy tűnik, akár a sárkányok is feltűnhetnek a Telltale Games kalandjáték sorozatának következő epizódjában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)